Nieuwe website Montageland

Ons bedrijf is de laatste jaren flink gegroeid. Montageland is dé specialist in de montage van vloerverwarming en aanverwante producten en is onderdeel van Albrand dat een compleet assortiment duurzame oplossingen levert op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen. Van het infrezen van vloerverwarming en de montage van noppenplaten of inregelapparatuur tot thermografisch onderzoek en het inregelen van vloerverwarmingsverdelers. Wij regelen het allemaal.

We willen de installateur optimaal ontzorgen en nemen daarom de complete montage voor onze rekening. Beschikt u zelf niet over de kennis of tijd? Dan nemen wij het leggen graag bij u uit handen. Deze boodschap willen we graag naar iedereen uitdragen met een nieuwe website waarin dit nog beter naar voren komt en die past bij waar we nu als bedrijf staan.

Daarom introduceren we nu onze nieuwe website met nog meer informatie voor de installateur én de eindgebruiker. Daarnaast vindt u er ook alle uitleg over onze verlegsystemen overzichtelijk bij elkaar. Met deze nieuwe site vol informatie zijn we ervan overtuigd dat we uitdragen waar we samen met u elke dag aan werken: een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker.

 

Overige nieuwsberichten