Onze ambitie

MONTAGELAND: ÉÉN ADRES VOOR DE COMPLETE MONTAGE
Elke professional die aan de slag gaat met vloer-, wand- en plafondverwarming en -verkoeling heeft aan één adres genoeg voor de complete montage. Montageland is dé specialist in de montage van vloerverwarming en aanverwante producten en is onderdeel van Albrand dat een compleet assortiment duurzame oplossingen levert op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen.
Van het infrezen van vloerverwarming en de montage van noppenplaten of inregelapparatuur tot thermografisch onderzoek en het inregelen van vloerverwarmingsverdelers. Wij regelen het allemaal. En het resultaat? Een tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat. Dat is zeker.

UW MONTAGE FLEXIBEL, SNEL EN VAKKUNDIG GEREGELD
Liever ook het berekenen en tekenen uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Want de adviseurs van ons moederbedrijf Albrand ondersteunen u bij het selecteren en samenstellen van het beste systeem en de engineers helpen u bij het ontwerpen van doordachte oplossingen voor het beste rendement waarna de monteurs van Montageland het complete systeem op locatie voor u installeren zodat u verzekerd bent van een optimale werking.

Onze aanpak

Montageland wil de installateur optimaal ontzorgen en neemt daarom de complete montage voor zijn rekening. Beschikt u zelf niet over de kennis of tijd? Dan nemen wij het leggen graag bij u uit handen. Onze gespecialiseerde montageteams zorgen er bovendien voor dat de sleuven voor de leidingen snel, vakkundig en stofarm worden ingeslepen in de bestaande dekvloer met zo min mogelijk overlast.

Montage
Het leggen van vloerverwarming is een vak apart. Een vak dat onze montageploegen als geen ander beheersen. Ons advies is daarom: vraag Albrand voor het ontwerpen en calculeren van het systeem en laat ons de vloerverwarming monteren en de regelingen installeren. Dan weet u zeker dat de vloerverwarming conform de ontwerptekeningen wordt verlegd en het volledige vloerverwarmingssysteem onder de garantie valt. Wilt u meer informatie? De afdeling Uitvoering is te bereiken op 0316-24 68 49 (optie 4) of per e-mail via uitvoering@albrand.nl.

Service
Wij staan voor u klaar wanneer u dat wenst. Daarom leveren we niet alleen kwaliteitsproducten maar onderscheiden we ons ook door u optimale ondersteuning te geven voor, tijdens en na oplevering van een project. Dat is de zekerheid die u van ons mag verwachten.
Wilt u meer weten over onze service? U kunt de afdeling Service bereiken via telefoonnummer 0316-24 68 49 (optie 3) of per e-mail via service@albrand.nl.

Kwaliteit en certificering

Wij streven naar vakkundige montage en zijn daarvoor volledig gecertificeerd. Door continu te investeren in ons personeel kunnen we u de hoogste kwaliteit garanderen.

VGM CHECKLIST AANNEMERS, VCA*2008/5.1
We hebben respect voor mens en milieu en bieden onze medewerkers daarom een veilige en gezonde werkomgeving. Dat is ons uitgangspunt om kwaliteit te leveren. Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze eigen werknemers is belangrijk. We willen ook bij een project een veilige situatie waarborgen. Om dit voor onze opdrachtgevers zichtbaar te maken hebben we het VCA-keurmerk behaald waarmee we voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast zijn al onze monteurs ook in het bezit van een eigen VCA-certificaat.

ERKEND LEERBEDRIJF
De passie voor ons vak geven we graag door. Montageland is daarom een officieel erkend leerbedrijf.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0316- 24 68 49. Wij staan voor u klaar.