Stofarm inslijpen

UW MONTAGE FLEXIBEL, SNEL EN VAKKUNDIG GEREGELD

Zowel bij nieuwbouw als in bestaande woningen kunt u kiezen voor vloerverwarming. Montageland zorgt ervoor dat de sleuven voor de leidingen snel, vakkundig en stofarm worden ingeslepen in de bestaande dekvloer of in de door Montageland gemonteerde Knauf Brio 23 (WF) platen. Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor u. Montageland monteert de leidingen vervolgens vlak onder uw uiteindelijke vloer. Dit zorgt voor een snelle opwarming van de vloer waardoor u profiteert van extra comfort en energiebesparing.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Het stofarm inslijpen van de sleuven in de bestaande dekvloer of in de Knauf Brio panelen. Onze gespecialiseerde montageteams werken snel en zorgvuldig en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden.
  • Het monteren en aansluiten van de vloerverwarmingsleidingen in de door ons ingefreesde sleuven. Wij gebruiken hiervoor gecertificeerde (vloer)verwarmingsbuis. Dit staat garant voor een extra hoge warmte-afgifte.
  • Het monteren van een Albrand vloerverwarmingsverdeler.
  • Het op druk controleren en bedrijfsklaar opleveren van de installatie.

Extra optie Albrand/Knauf Brio droogbouwsysteem

Indien gewenst kunnen wij na het monteren van de Knauf Brio platen het fixeren van de leidingsleuven (ter voorkoming van opdrijven en luchtpockets) ook direct na het leggen van de vloerverwarmingsleiding voor u verzorgen. Dan is de vloer helemaal klaar voor het egaliseren van de vloer door een derde partij. Wij adviseren daarbij 5 mm egaline. Vraag een verkoopmedewerker binnendienst bij Albrand of uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Kijk op www.albrand.nl - stofarm inslijpen