Kom je naar de installatie vakbeurs 2023 in Hardenberg?

Op de Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg ontmoeten professionals in de installatietechniek in Noordoost-Nederland elkaar ieder jaar. Dit jaar wordt de beurs gehouden van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september van 13.00 tot 21.00 uur. Dit is dé plek om met elkaar kennis uit te wisselen en nieuwe producten te leren kennen op het gebied van energietransitie, besparingstechnieken, circulariteit en een gezond binnenklimaat.

Het moederbedrijf van Montageland, Albrand, is uiteraard ook vertegenwoordigd op de beurs en praat je graag bij over onze nieuwste technieken zoals de messing constant flow verdeler CF-FL. De Albrand vloerverwarmingsverdeler is het hart van het vloerverwarmingssysteem. De verdeler bepaalt het comfort, de efficiency en het energiegebruik van het systeem en functioneert gegarandeerd jarenlang betrouwbaar. De messing constant flow verdeler CF-FL is nu standaard uitgerust met flowmeters en met het gebruik van de constant flow ventielen is de installatie nog nauwkeuriger in te regelen.

Zien we je op de Installatie Vakbeurs? Je vindt ons op standnummer (volgt). Bovendien zijn ook Rensa Verwarming & Ventilatie, Gévier, Gafco en Verholt aanwezig namens de Rensa Family.
Bestel hier direct jouw kaarten: (volgt)

www.installatie-vakbeurs.nl

 

Overige nieuwsberichten